ВОСЪК и ТВЪРДИ МАСЛА

Карите

карите

Латинско (INCI) име: Butyrospermum Parkii

Маслото от Карите, известно още като Шеа със своите овлажняващи и лечебни свойства е широко разпознато. Богато на витамин А, то помага в борбата с признаците на стареене и спомага за подобряването на кожата при кожни заболявания като пъпки, екзема, дерматит и други.

Стимулирайки повърхностната микроциркулация, маслото от Карите помага за производството на колаген, което прави кожата по-силна, по-еластична и по-млада.

Меко и обновяващо, маслото от Карите е естествено полезно за деликатната и чувствителна бебешка кожа.

ПРОДУКТИ съдържащи КАРИТЕ