ВОСЪК и ТВЪРДИ МАСЛА

Пчелен Восък

bees wax

Латинско (INCI) име: Cera Alba

Пчелният восък помага за задържането на влага в кожата, за засилване на клетките и за цялостната защита на кожата. Той има мощни антибактериални, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства и спомага за подобряване на състоянието и структурата на кожата.

It helps improve the condition and texture of the skin and treat problems like acne, eczema and dryness.

Пчелният восък е рядък природен крем, който създава дълготраен защитен филм срещу вредните фактори в околната среда.

ПРОДУКТИ съдържащи ПЧЕЛЕН ВОСЪК