КОИ СМЕ НИЕ

Място за хора,
които купуват по малко,
но по-добро

С любов и старание, ние в Handmaids приготвяме чиста храна за кожата. Ръчно и лично съчетаваме натурални и органични свежи активни съставки и приготвяме продуктите си в малки количества, за да са пресни и максимално полезни.

КАКВО ПРАВИМ

Нашите Продукти

Взимаме съставките си от природата и се грижим да са от устойчиви, органични или биодинамични производства, за да гарантираме не само здравето на клиентите си и производителите, но и на земята, като екосистема. Използваме само висококачествени етерични масла, билкови екстракти, студено-пресовани масла и множество естествени съставки богати на антиоксиданти, витамини и минерали.

Ние сме против насилието. Разбира се, продуктите ни не са тествани върху животни и не купуваме съставки от такива доставчици. Вече сме официално сертифицирани против насилието върху животни към международната организация PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Всичките ни продукти обаче, са изпробвани обстойно от нас и нашите приятели и след това са изследвани и сертифицирани съобразно изискванията на ЕС.

Опаковките ни са с минимален пакетаж, защото ценим природата.

Ние сме Таня и Мая.

И двете сме честни, добри, работливи и усмихнати, но всяка по собствен начин и в различен темп. Таня е истински искрен човек от Земята и се разбира чудесно с деца и животни. С търпение и настроение винаги успява да свърши работа и да реагира адекватно. Мая, с бурните си настроения, е по-скоро от Луната. Овладява отливите с добро чувство за хумор и заразен смях, наследен от баба й. Говори тихо и затова предпочита да комуникира в писмен вид.

Photo credits: Minko Minev

КАК ЗАПОЧНАХМЕ

Нашата История

Всичко започна като личен проект. За да правим нещо ценно с ръцете си. Заради убеждението, затворени в града, че всеки има право на достъп до природата. Защото обичаме града, но най-обичаме да ходим боси. От благодарност към живота. Или просто от любов към Лавандулата.

Започнахме с Лавандуловия балсам. Той се получи чудесен. Опитаха го близки и приятели, после за племенните деца – те са ни много важни, тук за Маги, която е алергична към почти всичко, там за съседката, която бори упорит кожен проблем. Започнахме да получаваме поръчки и да приготвяме нови кремове.

И така, решихме да отпразнуваме това, което имаме и да го предадем нататък. Чисто, българско и ръчно.