Доставката се извършва директно до вратата ти и е безплатна за поръчки над 50лв. Това е! Поръчката ще бъде при теб скоро, така че подготви се!

За поръчки под 50лв се начислява стандартната такса за доставка, която може да видиш в кошницата си, след като направиш своя избор и зададеш адрес за доставка. За цяла България, доставката е 5лв.

Работим с куриерска фирма Рапидо. Ако искаш доставката да бъде извършена от друга куриерска фирма, най-добре е да ни пишеш на info[a]handmaidscosmetic.com за да обсъдим опциите.

Заплащането на поръчката може да направиш по банков път, с наложен платеж при получаване на доставката или с PayPal. Ти избираш най-удобният за теб начин. Разплащането с PayPal е само за поръчки в евро. Плащането с наложен платеж е само за територията на България.

Подготовката и доставката на поръчката може да отнеме до 10 дни! Приготвяме продуктите в малки количества, за да са максимално пресни и полезни. Така че, ако бързаш, най-добре се свържи с нас, за да ти кажем точно време за доставка на поръчката ти.

Безплатна доставка

за всички поръчки над 50лв за България

 

Към отварите ➸